Palvelupaikat

Täältä löydät tietoa saaristossa sijaitsevista palvelupaikoistamme. Reseptilääkkeitä koskevissa kysymyksissä ota yhteyttä Nauvon apteekkiin tai Korppoon sivuapteekkiin.

Nauvon apteekki – pääapteekki

Rantapolku 1, 21660 Nauvo. Puhelin: 02 465 1414. Avoinna arkisin vuoden ympäri 9-17, lauantaisin toukokuusta elokuuhun 10-14, paitsi lauantaisin heinäkuussa 10-16, sununtaisin heinäkuussa 11-15.

Nauvon apteekista toimitetaan kaikkia Suomessa myyntiluvallisia lääkevalmisteita ja ns. vapaan kaupan tavaroita. Niissä tapauksissa, joissa haluamaanne tuotetta ei juuri sillä hetkellä ole varastossamme, saatte sen useimmiten seuraavana arkipäivänä. Apteekkimme farmaseutit vastaavat mielellään lääkkeiden saatavuutta, säilytystä ja käyttöä koskeviin kysymyksiinne.

Korpo apotek – sivuapteekki

Mäntymäentie 2, 21710 Korppoo. Puhelin: 02 463 1366. Avoinna maanataisin ja keskiviikkoisin 9-15, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin 9-13.
Juhannus- ja jouluaattona Korppoon apteekki on suljettu.
Uudenvuodenaattona  Korppoon apteekki on auki 9-13. 

Korppoon sivuapteekki sijaitsee Korppoon keskustassa Aktia-pankin talossa. Sivuapteekista toimitetaan kaikkia Suomessa myyntiluvallisia lääkevalmisteita ja ns. vapaan kaupan tavaroita.

Houtskarissa toimiva apteekin palvelupiste

(Nauvon Apteekin palvelupiste 20.9.2016 alkaen)

Palvelupiste sijaitsee M-Marketissa Houtskarin keskustassa.

Houtskarin pisteemme on apteekin etäpalvelupaikka. Palvelupisteessä on pienehkö valikoima itsehoitolääkkeitä ja vapaankaupantavaroita, kuten esimerkiksi särky-, kuume-, ja vatsalääkkeitä sekä sidetarvikkeita. Reseptilääkkeitä lähetetään valmiiksi toimitettuina pääapteekista säännöllisesti 2 kertaa viikossa, tiistaisin ja perjantaisin. Ota yhteyttä pääapteekkiin Nauvoon, kun Sinulla on lisäkysyttävää reseptilääkkeistäsi.